LIVRAREA PRODUSELOR

HUNDOR SRL livreaza produsele comercializate pe tot teritoriul Romaniei. Produsele comandate de dumneavoastra sunt absolut NOI, sunt trimise in ambalajul original al producatorului si sigilate (in cazul in care producatorul livreaza produsele sigilate).

COSTURI DE TRANSPORT

Valabile DOAR pentru livrari prin URGENT CARGUS, iar costul transportului este interactiv si este calculat automat in cosul de cumparaturii. Acesta este calculat pe colet si pe produs, si asta pentru a fi mai ieftin pentru dumneavoastra. Produsele adaugate in cos vor avea automat inclusa taxa de transport. Mai multe produse in cos, costuri mai mici pentru dumneavoastra! Serviciul este valabil pentru orice localitate care face parte din reteaua URGENT CARGUS.

Lista centrelor URGENT CURIER o gasiti AICI.

Actualul pret de transport pentru colete pana la 1 kg este 11 Lei + 1% din valoare + TVA. In cazul destinatiei in afara retelei se percepe o taxa de 0,8 Lei/km. Pentru localitatile care nu se regasesc in aceasta retea, costul este  reprezentat de diferenta numarului de kilometri intre cel mai apropiat centru Urgent Cargus si destinatia dumneavoastra. Pentru micsorarea costurilor, va recomandam sa optati pentru livrarea coletelor intr-unul din centrele URGENT CARGUS (in cazul in care destinatia este in afara retelei) si sa-l ridicati personal de acolo. Livrarea se face prin URGENT CARGUS (in cazul in care dumneavoastra nu specificati in mod expres un alt curier)

Alti curieri posibili (caz in care costurile de transport prezentate mai sus nu mai sunt valabile): Fan Courier, Cargus, Curiero, RoExpress.