close Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii pe pagina de Termenii si Conditii.

LIVRAREA PRODUSELOR

HUNDOR SRL livreaza produsele comercializate pe tot teritoriul Romaniei. Produsele comandate de dumneavoastra sunt absolut NOI, sunt trimise in ambalajul original al producatorului si sigilate (in cazul in care producatorul livreaza produsele sigilate).

COSTURI DE TRANSPORT

Valabile DOAR pentru livrari prin FAN COURIER, iar costul transportului este suportat de destinatar. Acesta este calculat firma de curierat pentru a fi mai ieftin pentru dumneavoastra. Mai multe produse in cos, costuri mai mici pentru dumneavoastra! Serviciul este valabil pentru orice localitate care face parte din reteaua FAN COURIER.

Preturile de transport puteti verifica la firmele de curierat la ESTIMARE COST.

Pentru localitatile care nu se regasesc in aceasta retea, costul este  reprezentat de diferenta numarului de kilometri intre cel mai apropiat centru, FAN COURIER si destinatia dumneavoastra. Pentru micsorarea costurilor, va recomandam sa optati pentru livrarea coletelor intr-unul din centrele FAN COURIER (in cazul in care destinatia este in afara retelei) si sa-l ridicati personal de acolo. Livrarea se face prin FAN COURIER (in cazul in care dumneavoastra nu specificati in mod expres un alt curier)

Alti curieri posibili (caz in care costurile de transport prezentate mai sus nu mai sunt valabile): Urgent Cargus, Curiero, RoExpress.