close Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii pe pagina de Termenii si Conditii.

Alegerea produselor și adăugarea lor in coș

Pe pagina Telecomenzi-Porti.ro toate produsele sunt afișate cu toate informațiile necesare pentru a vă ajuta la identificarea pieselor, seturilor de automatizări si produselor potrivite pentru Dvs.

Pe pagina fiecărui produs aveți posibilitatea de a selecta cantitatea dorita, dupa care se apasă butonul ”Adaugă în Coș”, după care se va afișa conținutul coșului Dvs., contravaloarea produselor selectate și două opțiuni:

1. Continuă cumpărăturile: aveți posibilitatea de a naviga în continuare pe site, fără să se piardă conținutul coșului, iar ulterior să finalizați comanda.
2. Finalizare comandă: se trece la etapa de finalizare comandă unde trebuie să ne comunicați datele Dvs de livrare și de facturare.Finalizarea comenzii

În cazul în care doriți să finalizați comanda Dvs. dați click pe Coșul de Cumpărături (aflat pe partea dreapta din meniu). Pașii pentru finalizarea unei comenzi sunt următoarele:

1. Sumar

Aveți posibilitatea de a revizui, șterge, modifica cantitatea produselor care urmează să fie comandate.


2. Autentificare

În cazul în care doriți să afișați pe viitor istoricul de comenzi, adăugați adrese de livrare și de facturare atunci vă recomandăm să vă creați un Cont de utilizator sau să vă înregistrați.

În caz contrar puteți completa formularul de ”Comandă rapidă”.

În ambele cazuri se pot specifica datele de facturare separat de datele de livrare, iar câmpurile marcate cu steluță sunt obligatorii.


3. Adresa

În cazul în care ați optat pentru Înregistrare sau Autentificare, aveți posibilitatea de a adăuga sau a alege adresa de livrare și adresa de facturare și să asociați un mesaj comenzii.


4. Livrare

De obicei noi preferăm Urgent Curierul, acesta este și singura opțiune. În cazul în care doriți expedierea comenzii Dvs. la un alt curier, vă rugăm să ne anunțați intenția în scris.


5. Plată

De obicei plata comenzilor se realizează la curier, în momentul livrării comenzii astfel Dvs. trebuie să dați click doar pe ”Plată în sistem ramburs” după care pe butonul ”Confirm Comanda”. În cazul în care doriți achitarea prin Transfer bancar / Internet banking, vă rugăm să ne anunțați acest aspect.

După apariția mesajului ”Comanda ta pe Telecomenzi-Porti.ro este finalizata.”, comanda Dvs. este în atenția noastră.